Öppen planlösning

Bara lite över en och en halv dag till helg nu, ska bli så skönt. Tycker att den här veckan har varit lång och då är det bara torsdag förmiddag. Men vissa veckor går väldigt fort och vissa går väldigt mycket långsammare. Vet inte vad det beror på, kanske på hur mycket man gör och om man då får stressigt eller inte. Har man mycket så går det fort och då vill man istället att det ska gå långsammare men har man tråkigt och det går långsamt så vill man snabba på tiden. Likväl om man ser fram emot något och räknar ner att det känns som en hel evighet dit.

Nu till helgen så ska jag börja att förbereda hemma för hantverkarna som ska komma och hjälpa oss nästa vecka. De är från Bygg Lund och ska komma hit och hjälpa oss att renovera hallen. Planen är att vi ska riva den ena väggen där så att vi kan få en mer öppen planlösning på nedervåningen mellan hallen och vardagsrummet och det tror jag att jag kommer att kunna få.

Vet att de från Bygg Lund ska vara väldigt bra, i alla fall utifrån det jag har hört, så nu är det bara att låta dem sköta renoveringen. Och stå bredvid och hålla tummarna själv. Bara det nu i helgen när allting ska flyttas undan och allting ska ordnas så att när hantverkarna kommer på måndag så kan de sätta igång att arbeta och riva direkt.