Bygg och inredning

Hejsan på er alla, hoppas att allt är bra med er här i värmen. NU när det är närmare trettio grader eller åtminstone tjugofem och vindstilla så det är verkligen varmt.

Bara för att byta ämne totalt, så ja nu har vi haft över hantverkare från Piggatorps Bygg AB för att få hjälp med bygg här hemma. Det är för den där renoveringen som vi har pratat om att göra under lång tid och som vi nu äntligen har tagit tag i att göra. Förhoppningsvis så behöver vi inte göra så mycket mer själva sen, mest inredningsdelen, men det andra kommer nog att kunna lösa sig ganska bra av sig självt och är det något annat som är lite mer komplicerat så kanske man behöver tänka om för att få det som man behöver att det ska vara också.

I andra lägen så kan jag nog rekommendera Piggatorps Bygg AB för deras bygge och de hantverkare som de har är verkligen bra. Så jag tycker definitivt att det går att lösa på andra sätt också och att det helt enkelt inte gäller att stressa upp sig. Gör man det bara som man först önskar så går det att fixa och du får så väldigt mycket mindre saker att tänka på då och är det något inom just det bygge som gäller så varför inte finna tveksamheterna istället.